Siden sidst 5 / 91

Ja så rundede vi 10 år.

Lørdag den 9. november afholdt klubben sit 10 års jubilæum med prompt og pragt. der blev bare et rigtigt super arrangement med dejlig mad og vin, kaffe og øl.

Der var omkring 55 - 60 besøgende hvilket var glædeligt. Blandt disse var Borgmester Henning Jensen, som overrakte en flot skål med Næstveds byvåben, Stationschef Gustav Nielsen DSB som begavede os med en forkromet skinne profil. Torben Nielsen fra DSB museet i København, som gav os en flot bog der beskriver bygningen af Fugleflugtslinien.

Vores gode blad Lokomotivet forærede klubben en meget flot gave, nemlig 2 IC-3 togsæt fra HELJAN samt en check på driften. Ja de ved noget om tog.

Det var en stor glæde ar se Fredericia Model Bane Klub, samt Fredensborg og Stationsbyens klubber, fra hvem vi modtog 1 kølevogn, 1 ranger-stop tavle (i naturtro - virkelig - ægte - størrelse), en meget flot kalender som de selv udgiver. Fra Stationsbyen fik vi et meget gammelt skilt fra S-banen. Der findes kun 2 stk. i Danmark og Stationsbyen har selv det ene.

Det var rart at se mange af de gamle medlemmer. Vi kan jo håbe at interessen blev vagt til live igen, så vi kan se dem i NMJK. En af de besøgende var Jørgen Nielsen, Som skaffede os lokalet. Han var meget imponeret over det arbejde der var udført. Det er rart at høre at vi kan leve op til den tillid vi fik givet, da vi fik rådighed over lokalet. Det var virkeligt rart at se de mange gratulanter.

Jeg vil gerne her bringe en tak på NMJK's vegne til hver og en der med deres fremmøde gjorde dagen festlig og uforglemmelig for os i NMJK. En tak skal lyde til festudvalget Flemming Meisner, Svend Dresler og Aage Kragerup for det slæb de tog for at få dagen til at løbe på skinner, hvilket vi kunne konstatere. Se - det var tog til tiden.

Og nu til noget helt andet. Bygning af anlægget.

Vordingborg: Her arbejdes mest med det som ikke kan ses, nemlig alt det elektriske.

Skælskør: Opbygningen af by kulissen er nu i gang, men der er et godt stykke vej endnu.

Padborg: Der har blandt nogle medlemmer været ønske om at sløjfe Padborg og så udvide Næstved. Bestyrelsen vil meget gerne høre hvad medlemmerne mener om dette udmærkede forslag, samt hvordan sporstrækninger så kan laves og hvordan landskabet skal se ud.

Da det er sidste nummer i dette år, vil jeg gerne ønske alle i NMJK en glædelig jul samt et godt nytår.

PS. klubben holder juleferie fra 19 / 12 - 6 / 1.

Henrik Struve.