SIDEN SIDST

Siden sidst har der været fart på omkring byggeriet på anlægget. Der er bygget med stor entusiasme og en del ”nye” medlemmer har fået lyst til at prøve og har kastet sig ud i byggeriet. Det er meget glædeligt at så mange er så aktive. Det kan straks ses på anlægget.

Der har været en fin udflugt til Heljan og efterfølgende besøg på jernbanemuseet. det glæder mig at der var så stor tilslutning til turen.

Der blev i klubben afholdt en aften hvor ”Madsen & Co”, fortalte om brugen af spraygun og maling af modeller. Det kan tilføjes at klubben råder over en meget fin sprøjtepistol, som alle kan benytte til sine maleropgaver. Søren er kontaktmand på dette stykke værktøj.

Senest var vi deltagere på udstillingen i Nørrebrohallen. Vi var med fra start lørdag , til slut søndag og det forlyder at ca 5000 betalende personer gik gennem tælleapparaterne. Der var godt nok trængsel i hallen; men vi mødte en masse bekendte og fik snakket modelbaner. Skulle vi så også få nogle flere medlemmer gør det ikke noget. Iøvrigt tror jeg at NMJK med 55 medlemmer, er Danmarks største HO klub og det jo en god ting.

Husk sidste klubaften inden jul, kører vi en lille køreplan og drikker gløgg. Julefrokosten er den 23 januar - så husk at slå kryds io kalenderen.

Til slut ønsker jeg alle med jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Dan.