Siden Sidst

Så er det atter sommer og jeg håber selvfølgelig, det bliver med masser af godt vejr og masser af gode ferieoplevelser.

Vi har i det meste af vinteren og foråret, arbejdet godt og konstruktivt på anlægget. De seneste par måneder har vi haft en videoaften, to "støbe" aftener, har været på besøg i Fredensborgklubben, og ikke mindst har vi haft mange besøg i klubben. Alle disse aktiviteter gør selvfølgelig at tempoet i byggeriet daler en del og vi har for nuværende, nok nået et punkt hvor vi skal bremse lidt op og have ro til at bygge på anlægget.

Vi er jo i fuld gang med Næstved, hvor vi netop har fået sporskifter, så vi kan lægge sporene færdige. Ballast problemet skulle også være løst idet vi kan få stenmel, i stenindustrien i Mogenstrup. Så nu kan vi lægge rigtig ballast i sporene. Der er kommet vandtårn på stationen og der bygges på MO remisen og overnatningsbygningen. Der skal nu bygges en masse huse til resten af byen. Det er både etagebyggeri og parcelhuse. En stor del af disse bliver i byggesæt af forskellig fabrikat. Skulle du have nogle ideer eller lyst til at bygge nogle af disse, vil vi gerne vide det. Du skal ikke være nervøs for at bygge, du får al den hjælp du har brug for. det ville være rart om vi havde været mange om at bygge Næstved. Derudover har vi fået gelænder til broerne. Der er ætset messing, ætset efter originaltegningerne, hos Stavanger Lokomotiv og Vognfabrik. Det kommer til at sætte prikken over I'et.

Vi skulle også gerne have lidt hjælp til Vordingborg, som trænger til en kærlig hånd. Mogens er i gang og der er et par stykker som vil hjælpe, lad os det vide.

Til efteråret er der modeljernbaneudstilling i Fredericia, en udstilling som jeg ikke tror vi har kræfter til at deltage i; men måske! Derudover er vores projekt med en tur til Gøteborg i god drift og jeg regner det for givet at vi kan besøge tre modelbaneklubber. Det drejer sig op GJMK spor 0 og Modellrallere Vest, spor h0 samt klubben i Skøvde. Vi  får også tid til god mad og hygge. Har du lyst, så sig til.

Næste opgave i klubben bliver vores traditionsrige sommerfrokost, som i år holdes den 20 juni, hos Frits på Abrikosvej. Der er stadig mulighed for tilmelding. (se forsiden) jeg håber vi ses og får en rigtig god dag.

Til slut vil jeg ønske alle en rigtig god sommerferie.