Siden Sidst

Så er efteråret på vej og jeg håber i har haft en god ferie, på trods af vejret. Nogle af jer, har måske endda set solen!

Med tyveriet af vores materiel i Juni, har vi i bestyrelsen fået en meget slem forskrækkelse. Ingen havde nogensinde troet at dette skulle overgå os. Vi fik heldigvis fremskaffet alt materiellet og vi har nu fået bedre låse og dermed bedre tyverisikring af lokalet. Vi håber selvfølgelig ikke at det gentager sig. En stor tak til “Lokomotivet” som gav et tilskud til de udgifter vi havde i forbindelse med tyveriet!!

Vi går nu ind til en ny meget aktiv sæson i klubben. Udover de almindelige klubaftner afholdes i september en filmaften, i oktober en oprydningsdag og så er der modelbaneudstilling i Fredericia. Vi skal dog ikke udstille; men en del medlemmer regner jeg med, har lyst og mulighed for at tage afsted. I November bliver der arrangeret et åbent hus i klubben. Ved dette arrangement, håber jeg at rigtig mange familiemedlemmer og venner vil lægge vejen forbi og se vores anlæg.

Fra den 1. - 4 oktober, vil ca 14 medlemmer af klubben drage til Gøteborg. Vi skal bo i hytter i Skövde og i løbet af disse tre dage, se tre modelbaneklubber. Først Gøteborg Modeljernbaneselskab som har et spor “O” anlæg. Dernæst en klub som hedder Modelrallere West som har et anlæg i spor “Ho”. Dernæst skal vi se Skövde Modeljernbaneselskab som også kører spor “Ho”. Fælles for alle tre klubber er, at de kører efter svensk forbillede og har nogle anlæg som vel ikke kan findes bedre i hele Norden. Jeg har set foto og film som bestemt underbygger denne påstand. Det bliver en forhåbentlig hyggelig tur med masser af modelbane og god mad. Der er stadig en enkelt, måske to ledige pladser.

Vores generalforsamling er på grund mangel på mandage i oktober, lagt torsdag den 29. oktober.

På anlægget skal vi have mere gang i Næstved og Vordingborg stationer. Der mangler arbejdskraft, så har du lyst, så sig bare til. Vi skal have bygget en del bygninger, nogle fra scratch og nogle i byggesæt. Der skulle dermed være noget for alle.

Jens og Bjarne, har i sommer bygget om på alt vores 220 volt, så det lever op til moderne krav. Der forestår endvidere en ombygning af vores sikringsanlæg på stationerne, så de bliver nemmere at betjene og nemmere at fejlrette. Dette starter med en nedbrydning af anlægget på Skælskør. Vi kan derfor i en periode ikke køre den helt store køreplan; men det overlever vi nok også.

Det bliver med andre ord en meget aktiv vinter - god fornøjelse

Dan