Siden Sidst 1/01

Nu er vi kommet i gang med et nyt år.

Det må blive året, hvor NMJK genoptager vores køreplanskørsel i fuld målestok, og hvor vi kan se frugten af det hårde slid, der har været gjort for at få det elektriske system til at fungere.

Der arbejdes stadig på systemet, og det næste der skal gang i, er montering af det digitale system og derefter indbygning af decodere i vores trækkraft. Klubben vil, når vi kommer til denne fase indkøbe decodere i fælleskøb, således at NMJK og medlemmerne skriver sine decoderønsker på en liste, hvorefter vi foretager "storkøb" og alle får del i den rabat, der kan opnås. Det er derfor en god ide, at hver enkelt medlem finder ud af, hvilke decodere han skal have, således at alle er klar når toget kører.

Der er ligeledes gang i den, omkring landskab og stationer. Svend er godt i gang med remisen i Næstved, ja næsten færdig, og Bjarne, Frits og Henrik er godt kørende omkring Maglemølle. Vi har endvidere den fornøjelse at Torben Andersen igen har fået tid og lyst til at lave landskab og er begyndt at renovere den ældste del af området ved Præstø og Tappernøje. Der mangler dog stadig arbejdskraft på landskabsområdet, så har du lyst til bygninger m.m. så sig til.

Som I har bemærket, er der blevet bygget nyt køkken. Vi har arvet det fra Olav og det er blevet utroligt godt. Der er blevet opsat væg ved vitrinen, og det er meningen at, her skal opslagstavle og Hall of Fame være. Vi mangler nogle raske hænder som kan lave væggen færdig med bl.a. maling og vingehjul. Hvem har lyst? Derudover er der bygget reoler på bagsiden af væggen, så bibliotekaren kan få plads til endnu flere bøger og tidsskrifter.

Må jeg så bede om at man vasker og rydder op efter sig. Det er f….. for dårligt at jeg, FORMANDEN skal foretage opvask af krus, som har stået fra ca. før jul. Jeg ved af erfaring, at det ikke gør ondt eller på anden måde er skadeligt at rydde op og tørre bordene af - bare engang imellem.

Med hensyn til kaffekassen må jeg desværre konstatere, at Ib blev træt af at slæbe øl/vand, kaffe/kage, når der ikke kom det resultat ud af anstrengelserne , som var meningen. Overskuddet i kaffekassen er af stor vigtighed for klubbens økonomi; men desværre er der ikke det overskud, som burde være der.

BETAL DERFOR DINE INDKØB INDEN DU FORLADER LOKALET!!! Vi skulle jo nødig diskutere højere kontingent eller nedsat aktivitet, fordi vi ikke har den økonomi vi skulle have.

Til slut vil jeg håbe, at der bliver stor opslutning omkring de arrangementer, som ligger foran os i foråret og at vi sammen får en masse hyggelige stunder.

Dan