Siden Sidst 3-2002

 

Jeg håber at i alle sammen med jeres familie, har haft en rigtig god sommer og en god ferie. Uanset solen og vejret i denne sommer, i al almindelighed, er det ifølge almanakken blevet efterår. Når det bliver efterår er det også tid til modeljernbanen, i dette tilfælde NMJK. Velkommen til den nye sæson.

 Bestyrelsen har netop haft møde og er bla. blevet enige om at vi nu skal have opprioriteret kørslen på vores anlæg. Det har desværre ligget stille i lang tid og når vi har ville køre, har det været forbundet med diverse problemer. Bestyrelsen besluttede at vi indtil videre opgiver at bygge såvel digitalt som analogt mellem Skælskør og Høng. Vi vil istedet bygge digitalt over det hele og samtidig gøre det muligt at køre begge dele på Skælskør og til indkørlen på Høng. Dog ikke begge dele samtidig. Det betyder at vi ikke skal bruge så megen tid på at bygge korrespondancen mellem de to stationer. Det vil senere blive gjort, men lige nu har vi brug for kørsel.

 Nu er det så tid. Jeg vil bede alle være behjælpelige med at lodde og trække ledninger således at vi i nær fremtid kan køre digitalt på anlægget. Det er min overbevisning at vi fællesskab kan komme til at køre over hele molevitten i løbet af løbet ca 6-7 uger!! Så på med vanterne - og lad os komme i sving.

 Vi har netop overstået en formiddabel udstilling i Valbyhallen. En speciel stor tak skal lyde til de ”unge” som påtog sig opgaven at være i hallen hele weekenden. Tak til Kim, Thomas, Niels, uden jer må vi nok se øjnene at der ikke var blevet en udstilling. Også tak til de øvrige som tog godt imod alle de besøgende og det er min overbevisning at vi har givet en masse mennesker en masse med hjem. Vi har i NMJK god grund til at være stolte over resultatet.

 Der er i efteråret planlagt en del aktiviteter, besøg fra andre klubber, videoaften osv. Dertil kommer den store udflugt som i år går til Harzen. Vi er 12 mand som drager af gårde sidst i september og skal se både 1:1, smalspor og modelbaner. Vi har aftale med en modelbaneklub i Werningerode, udstillinganlæg i Wiehe, rundvisning i remisen på Harzer Schmalspurbahn og togtur til Bloksbjerg. Dertil kommer vores traditionelle  korøv og buourgogne. Vi glæder os og vi vil selvfølgelig afrapportere ved hjemkomst.

 Nu begynder det at regne og storme, ruske og flå i træerene, vandet løber igennem taget og ned i de syltede agurker og asier, så lagen bliver tynd. Nul flere grillaftener. Nu har I været hele sommeren hos familien. Der er ikke flere undskyldninger for ikke at møde op i klubben.  Nu gælder det ledninger kabler og decodere

 Vel mødt.

 Dan