Siden sidst 3/05

 

Jeg håber i har haft en god ferie sammen med familien og at i alle har haft nogle gode jernbaneoplevelser.

Nu er ferien imidlertid forbi og nu skal der arbejdes, skal der!!.

I forbindelse med banebørstedagen blev der arbejdet virkeligt koncentreret på at få anlægget og lokalerne klargjort. Alle tog deres tørn og det gav jo pote. Vi kunne igen i år notere en succes med banebørstedagen. Der kom i løbet af dagen ca. 300 besøgende og mulvarpeskindet, blev luftet i rigt mål. Således blev Olavs smil bredere og bredere, efterhånden som dagen skred frem. Både salgsboden og cafeen gav et overskud og det sammenholdt med at alle de øvrige sælgere, generelt var mere end tilfredse. Bestyrelsen og udvalget var enige om at vi også afholder Banebørstedag i 2006.

Vi har jo et aktivitets udvalg, som er enormt aktive. Således er der tilrettelagt videoaften, foredrag og ikke mindst en tur til Djursland i den 3. weekend i september. Også denne tur indeholder masser af guf for alle jernbane og kultur og madinteresserede, se andetsteds i bladet.

I vinter er det mit håb at aktiviteten fra foråret kan videreføres og vi kan få sat skik på Næstved og Helsingør. Vi har jo fået en del nye medlemmer, som jeg vil bede alle jer gamle, hjælpe i gang på anlægget. Der er masser af el arbejde og landskabsarbejde som vi kan gå i gang med. Vi skal i fællesskab have alle de ”nye” medlemmer aktiveret på anlægget og der er kun jer gamle til at gøre det. Derfor på med handsken og fremad.

Vi er alle medlemmer af NMJK, en aktiv klub.

 

Vel mødt til efteråret.               Dan