Siden sidst

 

Så er sommeren over os og efter en lang og arbejdsom vinter, synes jeg vi alle kan gå på en velfortjent ferie fra klubben. Alle arbejdet hårdt og der er blevet ydet en kæmpe indsats i klubben. Ikke bare på og omkring anlægget, men i lige så høj grad omkring vores jubilæums arrangementer, byggeriet af vores fine køkken, Banebørstedagen og alle de øvrige ting som er blevet gjort.

 

Den sidste del af vores jubilæumsarrangement, løb af stabelen i slutningen af april, hvor 15 mand drog til Intermodellbau i Dortmund. Det blev en herlig tur som både gav oplevelser til maven, modelbyggegenet og oveni også til kulturgenet. Vi fik jo en fantastisk velkomst og i de tre dage vi boede hos Torsten i Ladbergen, blev vi jo forkælede som altid – godt øl og god mad. Lørdag aften på vej til hotellet var vi omkring Mönesee hvor Frits berigede os med historien bag (Dambusters) de berømte bombninger af dæmningerne, som havde til formål at stække krigsindustrien i Tyskland. Som nogen vil vide gik det ikke helt efter bogen, men det er siden blevet til en god historie og spændende var det at høre Frits fortælle om tilrettelæggelsen og gennemførelsen af denne fantastiske flyvetur. På vejen hjem søndag var vi omkring Uelzen jernbanestation som bestemt var et besøg værd. Stationen er bygget af den østrigske arkitekt Hunderwasser, som er kendt for at bygge utraditionelt og det må man sige også var tilfældet her. Næppe nogen anden station i verden ser sådan ud. Flot at nogen tør og endnu bedre at nogen er parate til ofre det det koster. Ved Lübeck var vi omkring en skibselevator, hvor vi så flere pramme blive hævet og sænket i en elevator istedet for at blive ført igennem traditionelle sluser. Imponerende og utrolig ingeniørkunst. Efter at have tømt bordershoppen ankom vi til Næstved, godt nok lidt senere end forventet, men efter de oplevelser turen bød på, ganske mange oplevelser rigere. Bjarne var tilrettelægger af det meste af turen og der skal fra min side lyde en solid tak for det gode arbejde. NMJK ”on tour”, sådan!!!

 

I efteråret har vi til forskel fra sidste vinter, ingen store arbejder som skal gennemføres og vi skal derfor prøve at få en helt almindelig vintersæson og alligevel få bragt anlægget et skridt videre.

 

Nu kommer imidlertid ferien først og umiddelbart efter skal vi til sommerfest hos Søren hvor man selv finder derud og hvor Søren har sørget for fællestransport retur til Næstved.

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer med mange gode oplevelser sammen med jeres familier.

 

God sommer

 

Dan