Siden sidst 1

 

Nu er det forår, solen skinner og jeg slog mig ned på fortovscafeen, drak kaffen og øllet, alt imedens jeg ivrigt iagttog livet omkring mig.

Midt i dette studie, ankom en ung mand på sin meget potente motorcykel, parkerede den på fortovet foran cafeen, således at vi alle kunne skue dyret. Dette afstedkom en del undersøgende blikke og han nød helt åbenlyst, at der var beundrere som benyttede lejligheden til på nærmeste hold at undersøge dette monster. Ikke ænsede de at ejeren sad ganske få meter fra dem og nød opmærksomheden, kaffen og solen.

 

Her slog det mig hvor vigtigt det er, at vi alle får vores opmærksomhedsbehov dækket. Det giver en stor tilfredshed at blive rost og ikke mindst af de, som man holder mest af. I NMJK har vi meget at rose og takke hinanden for og jeg fornemmer at vi er gode til at huske det – bliv ved med det.

 

I februar besluttede vi bestyrelsen at påbegynde ombygningen af klublokalet. Det var med en vis nervøsitet vi satte dette projekt i gang. Personligt forstillede jeg mig at der første og anden arbejdsdag, var fuldt fremmøde og stor aktivitet, som derefter ville flade ud og kun de mest ivrige ville stå tilbage med en kæmpe opgave. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at der i mange uger ville blive gået til stålet som tilfældet var. Ombygningen kørte på skinner i et tempo som ingen jernbaneforvaltninger i hele Europa ville kunne følge. Det har simpelthen været fantastisk at være med til. Alle har arbejdet og alle har bidraget til at få udført et flot stykke arbejde til glæde og gavn for os alle. Vi arbejder nu på at lave en klubaften, hvor vi inviterer medlemmer med fruer, til at besigtige vores nye lokale, få en lille en` til næsen og et stykke kransekage. Jeg vil gerne takke alle og sige tillykke med det nye opholdslokale. Godt gået.

 

Sidste del af jubilæumsfestlighederne løber af stabelen i midten af april, hvor 15. mand fra klubben drager til Dortmund. Vi har fået en rigtig god aftale med Torsten på hotellet i Ladbergen. Vi glæder os alle, både til gensynet med Torsten, til maden og modeludstillingen i Dortmund. Jeg er overbevist om at denne udenlandstur, vil blive ligeså vellykket som alle de tidligere ture med NMJK, det siger vejret mig.

 

Det er forår også i Tyskland og jeg håber der bliver mulighed for lidt ”cafesitting” og mulighed for at studere mine medmenneskers liv.

 

Vel mødt til et nyt år i NMJK.

 

Dan