Siden sidst

 

Så er efteråret godt i gang. Bladende er faldet af træerne og min have ligner naboens, kedelig og ikke særligt indbydende.!

Vejret gråt og vådt.  Her kommer brændeovnen til sin ret og det er helt tilladt at krybe sammen omkring brændeovnen, læse en god bog eller se ferievideoen eller andet togguf.  Endelige kan man benytte tiden til sine hobbyopgaver.

 

Efter en veloverstået generalforsamling vil jeg gerne takke alle for den tillid i viser bestyrelsen og vi vil fortsætte med at drive NMJK i fuld åbenhed og med vægt på den gode og rolige ånd der hersker i klubben.

 

I klublokalet arbejdes der i alle hjørner, fuld fart på. Det er nemt at være formand når alle arbejder i den retning vi har aftalt. Sporskiftedrev bliver monteret, lyset er under udførelse og arbejdet med registrering af vores materielbeholdning er

på ide stadiet og ventes gennemført, umiddelbart efter julefrokosten. Omkring Helsingør er Jan kommet i kløerne på et af vore nye medlemmer Hans, som er i færd med at researche bygninger og andet omkring havnen, som den så ud ”i gamle dage”. Hans vil lave et udkast til hvordan havnen bør komme til at se ud. Der bliver således gået til stålet og det kan både ses og høres – det er dejligt at opleve.

 

Bestyrelsen er indstillet på at bruge penge – rigtig mange penge - og dertil er fremkommet en hel del gode ideer. Vi er i færd med at indhente tilbud på D-maskinen/m lyd, Cu og CM vogne, ligesom vi overvejer at indkøbe en ØSJS Daddelæske med bivogn, også med lyd. Nu må afvente tilbuddet.

 

Apropos julefrokost – den 18. januar i klublokalet. Ølkrusene er hængt i loftet og vi er i færd med at skaffe snapseglas (af rigtig glas) som passer til tankvognen. Der er altså ingen undskyldning for ikke at deltage denne aften, som af en eller anden grund altid forbliver i vores hukommelse.!

 

I ønskes sammen med jeres familier en rigtig god jul og et godt nytår.

 

Dan