Kære Venner

Om få timer begynder et nyt årti.

Det hele går så stærkt, at man kan undres!. Måske er det alderen, måske er det fordi man har mange interesserer, måske er det fordi man har en familie man holder af og som giver mange gode oplevelser, eller måske er det så simpelt, som en sum af det hele. Jeg tror på det sidste, og tager det som et tegn på man nyder sin tilværelse. NMJK er for mig en meget vigtig del af denne sum.

Jeg nyder hver en stund i klubben og glæder mig dagligt over hvor fint vi trives. Tilsammen med de resultater vi opnår, netop fordi vi er sammen, fuldbringer det billedet af en meget velfungerende klub, som vi alle, både nye og gamle, kan være stolte af.

Det kommende år byder på mange udfordringer og oplevelser. Vi har en del som vi skal nå, inden Banebørstedagen lørdag den 12. juni. Ud over byggeriet på anlægget, vil jeg blot nævne, Julefrokost i klubben den 15. januar, (husk tilmelding), temaaften - den 4. februar, foredrag i marts, evt. udflugt i april, oprydningsdag i maj. Det var bare første halvår – så vent og se hvad der skal ske i anden del :-)

Som det kan ses er det meget aktiv klub I er medlemmer af. Det er mit håb at I alle vil deltage på samme engagerede måde som hidtil og at vi sammen holder NMJK - et godt stykke foran de fleste. Jeg glæder mig.

Med disse ord vil jeg ønske jer alle sammen og jeres familier, et rigtigt godt nytår.

Hilsen      Dan