Siden sidst 3 - 2013

Mørket har efterhånden fået overtaget, når vi forlader klubben om aftenerne, og med mørket kommer vinteren og mange hyggelige timer på Sydbyskolen. Igen i år har sensommeren været præget af lidt mindre aktivitet end resten af året, men folk er så småt ved at vende tilbage til hverdagen, og er færdige med at sidde og grille på terrassen.

Vores Banebørstedag gik jo rigtig godt, og det er altid en fornøjelse at gå på sommerferie med en god oplevelse i bagagen. Årets tema med ”Norden” var naturligvis med internationalt islæt, og til næste år vil der også være mulighed for udenlandsk materiel, idet temaet bliver ”Lyntog i Danmark”. Det betyder, at både danske lyntog samt udenlandske lyntog, som har befaret danske spor, skal vises frem. Netop dette tema skulle der være rigtig meget at fortælle om.

For at vi ikke skal hvile på laurbærrene, er det vigtigt at vi hurtigt kommer i gang med at planlægge denne vinters aktiviteter, og netop derfor holdt vi byggemøde den 12. september 2013, hvor alle opgaver blev listet op. Hvis du er interesseret i at deltage i nogle af opgaverne, så kig på listen der hænger i klubben eller se listen på hjemmesiden under arkivet for 2013. Tag endelig fat i en fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål - og husk at der er rigeligt at lave til alle.

Opgaverne i klubben er for det meste lystbetonet, men enkelte ting må vi alle hjælpe med, og det er oprydning og rengøring. Gulvet skal støvsuges, bordene aftørres, opvasken klares, værkstøj lægges på plads og skraldespanden tømmes (nøglen til containeren er i pengekassen). Disse ting er ikke sjove opgaver, men hvis alle giver et nap, er det hurtigt klaret og klubben fremstår meget flottere.

Den næste store aktivitet i klubben er Generalforsamlingen som afholdes torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.30. Vi håber, at mange medlemmer vil deltage og give deres mening til kende. Indkaldelsen udsendes særskilt, idet posttaksterne er billigere ved to lette breve end et tungt brev. Sådan er verden så forunderlig.

Rigtigt godt efterår til alle

Thomas