Siden sidst 4 - 2013

Julen står for døren eller i hvert fald i kalenderen, og traditionen tro holder vi mellem jul og nytår en lille pause fra kælderen, og vender stærkt tilbage i 2014.

Året 2013 har budt på mange hyggelige timer i klubben. Vi har haft rigtig mange besøgende både på Banebørstedagen og på utallige klubaftener gennem året. Det er dejligt og positivt for klubben, når andre gerne vil se det store arbejde, som er gjort på vores anlæg. I år har der desuden været en del besøg fra andet end modelbaneinteresserede, og det er absolut også rart, da det giver os kontakt med helt andre mennesker, end der traditionelt dukker op i klubben. Det er sjovt, at også folk uden egentlig modelbaneinteresse finder vores anlæg spændende og seværdigt.

Vi har i 2013 haft Danmarkstur og også endagstur til andre klubber. Det er spændende at, se hvad andre går og roder med, og jeg fornemmer at de deltagende i klubbens arrangementer har fået tips, tricks og nye ideer med hjem fra alle besøg. Det er fantastisk, at komme rundt og se løsninger på nogle af de problemstillinger vi tumler med, og også at blive imponeret over den kreativitet og opfindsomhed der er til stede rundt omkring. Det er vigtigt, at vi viser vores klub frem, men også vigtigt at vi komme rundt og bliver inspireret af andre.

Omkring hele klubbens aktivitetsniveau henvises til referatet af generalforsamlingen (formandens beretning), som er vedlagt dette nummer af Særtoget.

Gennem året har klubbens medlemmer gjort en stor indsats for NMJK - og tak for det. Hvad enten man har en fast opgave, løser forskellige projekter, bidrager socialt til trivslen eller meget andet, så yder vi alle på den måde et bidrag til klubbens ånd og fremdrift. Det er vigtigt og huske på, at vi alle samles om en fælles hobby, og at det netop er vores fritid, klubbens sociale fællesskab, vores forskellige tilgang til tingene og ikke mindst den overordnede entusiasme, der får klubben til at fungere i hverdagen, og som binder det hele sammen.

Til slut vil jeg ønske klubbens medlemmer, familier og venner af klubben en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Thomas