Siden sidst 3-2017

Nu går sommeren på hæld, og de lyse aftener svinder ind. Intet er så galt, at det ikke er godt for noget, for det betyder, at vi igen skal til at bruge mange timer i kælderen i vores klub.

Som traditionen foreskriver, afholder vi et byggemøde torsdag den 7. september 2017. Her er der mulighed for at byde ind på vinterens opgaver, og høre om der er noget der har interesse at arbejde med. Der vil som vanligt blive ophængt et referat med opgaver og tovholdere, så man også efterfølgende kan tilmelde sig projekterne.

I juni havde vi vores Banebørstedag, og det forløb rigtigt godt. Deltagerantallet var ca. 230 personer og der var mange gengangere fra tidligere år. Herligt at folk kommer igen og igen. Som altid var vejret med os, og der var folk både ude og inde. Den efterfølgende stegte flæsk blev indtaget på Gulerodshuset, og var ligesom den skulle være. Allerede nu kan vi afsløre næste års tema som bliver post – og rejsegodsvogne. Et tema der er blevet foreslået fra flere medlemmer.

Sommerafslutningen gik også i vanligt stil, og knapt havde folk forladt klubben, førend en lille gruppe mødtes og begyndte at rydde ud under anlægget. Efterfølgende er halvdelen af gulvet under hele anlægget blevet malet lysegråt, så det både bliver nemmere at holde rent, lyser op under anlægget og frisker det hele lidt op. Det er planen at den anden halvdel af gulvet skal males i juleferien eller til næste sommer.

Årets sommerfest i august var godt besøgt, og de deltagende havde en hyggelig eftermiddag / aften i Frits have. LGB toget futtede som altid rundt på bordet og via diverse lægter og plader til et rundt havebord ude ved grillen. Bortset fra en enkelt byge var vejret solrigt og lunt.

Årets generalforsamling bliver mandag den 30. oktober 2017. Der serveres forloren skildpadde inden generalforsamlingen ligesom vi gjorde sidste år. Indkaldelse til generalforsamlingen vil blive udsendt særskilt.

Alle medlemmer ønskes et dejligt efterår – og god fornøjelse med alle Jeres modeljernbaneprojekter.

Thomas